woensdag 25 april 2012

kraampresentje

Allereerst weer allemaal superbedankt voor de leuke reacitie`s op m`n vorige post. Vandaag heb ik een kraampresentje, afgelopen week al gemaakt, maar nog niet laten zien...............dit keer weer helemaal Bubbelsz.
groetjes Elma

zaterdag 21 april 2012

* fotoschilderijtje*

Hoi hoi allemaal, Afgelopen donderdag weer *geprutst* met Nel, het idee was een fotolijstje bewerken ( weer 1 onderwerp minder op onze todo-lijst). Stof bestempeld en opgebold met fiberfill, vintageafbeelding uit de voorraad hier, samen met wat bewerkte klosjes, kantjes en bedels, wat blommen en gave brads van Xenos ( echt een aanrader!) en onderstaand was een feit.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Fijn week-end allemaal, groetjes Elma

dinsdag 17 april 2012

kijk eens wat vaker in

De spiegel-) Hebben jullie dat ook weleens, soms loop je ergens tegenaan en dan denk je.............daar kan ik wel wat mee. ( eigenlijk veels teveel kan nog wel tig jaar vooruit) Zo ook met deze creatie. Het is een gewone houten handspiegel, die ik bewerkt heb met van alles en nog wat en uiteraard weer bubbelsz-) Persoonlijk vind ik deze wel gaaf geworden, ben benieuwd wast jullie ervan vinden!
Groetjes Elma

donderdag 12 april 2012

Fotolijstje

Hallo allemaal, Afgelopen week meegedaan met een wsje op een van de yahoogroupen. De bedoeling was dat je een hangend fotolijstje maakte. Heb geen foto maar een vintageplaatje van Pion-design gebruikt, daarbij love song papier, wederom van Pion en een aantal frutsels, meeste komt uit bubbelsz. Kijk maar
Ook een staander gemaakt, zo kan deze mooi gebruikt worden om foto`s te maken.
Vinden jullie ervan? groetjes Elma

zondag 1 april 2012

babykaart nr 2

Hoi hoi, Volgens mij heb ik deze kaart ook nog niet laten zien-) Pampierutjes van Graphic-45, zijn nog lang niet op, dus we gaan vrolijk verder-)
En easelkaartje ditmaal, gemaakt met de French flair classic dies van Cheery-Lynn, daarbij de baby dies van Marianne design, wat roosjes, parels en kant. Eenvoudig wel, maar het *plaatje* van Grapic-45 is zo mooi, ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Groetjes Elma